Sponsoring

Popkoor Novelty is een 'Roois' koor en we zingen voor ons plezier. Daarbij streven we naar een zo hoog mogelijke muzikale kwaliteit. Er is bijvoorbeeld gekozen voor een professionele dirigent, die garant staat voor een muzikaal niveau dat past bij onze ambities en mogelijkheden. Aan deze kwaliteit hangt uiteraard een prijskaartje!

Inkomsten

De inkomsten van een vereniging bestaan, naast de contributies van de leden, uit subsidies en fondsen. Deze inkomsten zijn noodzakelijk voor het voortbestaan van Popkoor Novelty. Om onze activiteiten te kunnen blijven realiseren zijn bovendien de jaarlijkse bijdragen van de 'Vrienden van Popkoor Novelty' hard nodig. Wil je weten wie ons op dit moment steunen? Neem dan een kijkje op de volgende pagina's: Vrienden van, Sponsors of Subsidie

Vrienden van

Een Vriend van Popkoor Novelty steunt het koor met een vaste jaarlijkse financiĆ«le bijdrage. In ruil daarvoor wordt het logo en/of de naam van het bedrijf geplaatst op de website van Novelty en wordt er een link geplaatst naar de eigen website. Als Popkoor Novelty algemeen foldermateriaal verspreidt, dan wordt ook hierin de naam van de Vriend opgenomen. De Vriend wordt verder op de hoogte gehouden van activiteiten en krijgt voorrang bij kaartverkoop. 

Sponsoren

Een sponsor ondersteunt Popkoor Novelty bij concrete projecten en activiteiten. Dit is mogelijk door het doneren van geld, maar ook in natura. In ruil daarvoor wordt het logo en/of de naam van het bedrijf geplaatst op de website van Popkoor Novelty, met een link naar de eigen website. In foldermateriaal t.b.v. het concrete project wordt de naam en/of het logo van de sponsor vermeld. De sponsor wordt verder op de hoogte gehouden van activiteiten en krijgt voorrang bij kaartverkoop. 

Donateurs

Donateurs betalen jaarlijks een bedrag naar keuze aan Popkoor Novelty. Aanmelding verloopt via een 'donateurskaart'; het afgesproken bedrag wordt jaarlijks automatisch afgeschreven. Gemakkelijk dus! Er is geen minimum bedrag, wij zijn blij met alle bijdragen.

Aanmelden als vriend, sponsor of donateur

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo snel mogelijk contact op.