Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze Nieuwsbrief - maximaal vier per jaar
bas gezocht

Nieuws

Ook dit jaar organiseert Rabobank Hart van De Meierij de actie Hart voor Elkaar. En Popkoor Novelty doet mee!

Hoe werkt Hart voor Elkaar

De actie is simpel: hoe meer stemmen we krijgen, hoe hoger de bijdrage die we van de Rabobank ontvangen. Alle leden van de Rabobank Hart van De Meierij ontvangen binnenkort een stemkaart. Elk lid kan 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde vereniging. De stemperiode loopt van 24 november tot 7 december.

Waarom stemmen op Novelty

In juni van dit jaar ontving Novelty tijdens het Kunst- en Cultuurgala van de gemeente Sint-Oedenrode zowel de Publieksprijs als de Juryprijs voor groepen. Een prachtige blijk van waardering voor wat we doen!

In het najaar van 2016 willen we weer een breed publiek laten genieten van een nieuwe, avondvullende show. Het wordt een spetterend geheel waarin we gevoel en intentie nóg meer delen met het publiek dan voorheen. Naast de dirigent, helpen twee professionele koorregiseuses en een zangcoach ons met de voorbereiding van deze show. Dat kost veel geld... om alles waar te kunnen maken wat we graag willen, is een donatie van de Rabobank een welkom geschenk.

Meer informatie

Wil je meer weten over Hart voor Elkaar en het lidmaatschap bij Rabobank Hart van De Meierij, kijk dan op www.rabobank.nl/hvdm.

Draag je Novelty een warm hart toe, breng dan je stem op ons uit!